Skip links

Tisha și jucăriile

Trăiește magia spectacolului la tine acasă!


159 LEI  129 LEI

În acest moment sunt vizitatori pe pagină.

VEZI PRODUS

Tisha și jucăriile

Trăiește magia spectacolului la tine acasă!


159 LEI  129 LEI

VEZI PRODUS

Trăiește magia spectacolului la tine acasă!

Căutai un joc special creat pentru ca părinții și copiii să se bucure împreună? L-ai găsit! Acum poți transforma orice moment de recreere într-un super show, alături de piticii tăi.

Tisha, Gratziline, Raza de Culoare, Coșarul și Ursulețul vă ajută să vă creați propriul musical, oriunde vreți. Talentul n-are nevoie de o scenă anume!

În cutie găsești toate elementele esențiale unui show: povestea, provocările creative și muzica originală inspirată din musicalul “Cântec pentru Tisha”.

Cum imaginația voastră nu are limite, puteți juca la nesfârșit, oricâte reprezentații artistice!

Trebuie doar să activați coloana sonoră online la sosirea kitului. Veți primi toate melodiile separat, ca să le puteți asculta și cânta acasă și în mașină.

Așadar, vă invităm să ascultați musicalul, să acceptați provocările și să deveniți parte dintr-o poveste unică. Povestea voastră.

Descoperă provocările ascunse din joc!

Culorile și designul fiecărui joc în parte pot prezenta mici variațiuni. Înainte de a oferi jucăria copilului, asigurați-vă că ați îndepărtat toate ambalajele. La îndemâna copiilor, pungile de plastic pot prezenta un pericol de asfixiere. Acest produs se utilizează doar sub supravegherea adulților.

 

Avertisment! Nerecomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani. Conține piese mici care pot fi înghițite

Vârsta: 3 – 6 ani

Timp: 40 de minute

Număr jucători 1-5 jucători

Fabricat în România 

Producător: MINIARTSHOW

VEZI PRODUS

MINIARTSHOW va pune la dispoziție următoarele metode de livrare:

Courier Service- 19 lei .

Dacă produsul comandat nu corespunde prezentării sau prezintă defecte de fabricație, puteți solicita înlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui în termen de 30 de zile din momentul în care l-ați primit. Această solicitare trebuie transmisă prin e-mail la adresa contact@miniartshow.ro.

Daca vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Toate sumele aferente produselor returnate se rambursează prin transfer bancar în contul furnizat de dumneavoastră. Excepție fac comenzile online achitate cu cardul. În cazul acesta, suma va fi rambursată în contul cardului din care s-a efectuat plata.

Expediați produsele la adresa Strada Școlii nr.20, Ilfov, Dragomirești Deal, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 30 zile, de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 30 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor. Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produsul poate fi returnat numai dacă este în aceleași condiții în care a fost primit, în ambalajul original, nu este deteriorat și nu prezintă semne de uzură. Clientul poate cere însă returul produsului fără a fi necesara vreo explicație, în condițiile legii.

Cum pot căuta un anumit produs în magazin?

Pentru a căuta un produs, va rugam sa folosiți modulul de căutare existent in partea de sus a site-ului. Introduceți informațiile căutate, iar daca acestea se regăsesc pe site, vi se va afișa o listă a rezultatelor compatibile.

Sunt persoană juridică. Pot cumpăra?

Da, MINIARTSHOW SRL onorează comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, vă rugăm să introduceți datele care vi se vor solicita la înregistrare sau în cadrul procesului de comandă.

Cum procedez dacă doresc ca livrarea să se facă la o alta adresa decât cea specificata în contul meu de client?

În această situație, în cadrul procesului de comandă, veți avea opțiunea să introduceți informațiile corespunzătoare adresei de livrare dorite.

Administrarea contului de client

Am uitat parola contului. Cum procedez?

În cazul în care nu vă amintiți parola contului Dvs., vă rugăm să folosiți opțiunea „Recuperează parola uitată”, opțiune disponibilă în pagina Acces cont.

Trebuie să am cont pentru a putea cumpăra?

Pentru a face cumpărături pe acest site, este necesar sa va creați un cont de utilizator. Acesta poate fi creat și după ce ați adăugat produsele dorite în coșul de cumpărături.

Pot modifica o comandă lansată?

În cazul în care doriți să modificați o comandă, vă rugăm să ne contactați folosind numărul de telefon  de pe site.

Întrebări generale

Doresc sa achiziționez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?

Pentru mai multe informații despre disponibilitatea produsului, vă rugăm să ne contactați folosind numărul de contact de pe site.

Doresc să obțin informații suplimentare, care nu se regăsesc pe site. Cum procedez?

În acest caz, vă rugăm sa ne contactați folosind numărul de telefon de pe site sau formularul de contact de pe site.

AU CÂNTAT ȘI INTERPRETAT:

IOANA GINGHINA
ANDREEA GAICA
ANDREEA MERA
VIOREL IONESCU
COMPOZITOR: EDUARD JIGHIRGIU

O PRODUCȚIE MINIARTSHOW BY IOANA GINGHINA

PROVOCĂRI

Provocarea Tishei: Povestea

DETALII

Provocarea lui Gratziline: Curcubeul

DETALII

Provocarea Razei de culoare: Soarele

DETALII
Distribuie
Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!
Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!