Skip links

MiniArtShow by Ioana Ginghină demarează

Școala de Vară 2022 și te invită să fii parte din această experiență educativă și distractivă!

Transformă orice moment într-un spectacol!

Bine ai venit la MiniArtShow, teatrul independent pentru copii și tineret, în care educația se face prin joacă și unde creativitatea nu cunoaște limite!
Suntem o echipă de profesioniști în arta spectacolului, creatori de programe educative prin teatru, workshopuri de creație și coaching, spectacole și evenimente private și corporate. Dar cel mai important, suntem aici să-ți oferim experiențe de neuitat, prin care să descoperi lucruri frumoase și nebănuite despre tine însuți.

De mai bine de 10 ani îi ajutăm pe cei mici să pătrundă în tainele actoriei, nu pentru a deveni profesioniști, ci pentru a înțelege procesul și a-i ajuta să își dezvolte capacitatea de comunicare, să socializeze, să se integreze în colectiv, să fie mai dezinvolți și să învețe prin joacă. Intră în universul MiniArtShow și participă la Școala de Vară!

Website_Scoala de vara_FIN_8

Vezi cum a fost la Școala de Vară în 2021

GRUPELE ȘI PROGRAMA

ÎNSCRIE-ȚI COPILUL, ÎN FUNCȚIE DE CATEGORIA DE VÂRSTĂ!

Află mai multe detalii despre PROGRAMA & GRUPELE

Școlii de Actorie MiniArtShow!

Curs actorie 4-6 ani
curs-actorie-4-7_01
DETALII
Curs actorie 7-9 ani
curs_actorie_gr_7_10_ani_01
DETALII
Curs actorie +10 ani
curs-actorie-grupa-peste-10 ani_02
DETALII

Despre Școala de Vară

Școala de Vară este gândită pentru că cei mici să își ocupe timpul într-un mod relaxant și util și pe timpul verii. Elevii vor experimenta entuziasmul actoriei și vor intra în legătură cu alți tineri creatori, astfel vor lucra în echipă pentru a crea un spectacol sau un scurtmetraj .
Cursurile se desfășoară pe strada Puțul cu Plopi nr. 3, București, și este structurat în module independente, de câte 2 săptămâni, conform datelor pentru fiecare grupă de vârstă în parte. Fiecare zi de curs din modul ține patru ore. Activitățile zilnice includ încălzire fizică și vocală, jocuri de teatru, audiții, repetiții și ateliere creative. Spectacolul de final va avea loc în ultima zi a Școlii de Vară.
Descoperă detalii organizatorice, beneficii și structura pentru vârsta potrivită!

 

 

Înscrie-te la Școala de Vară

  1

  Educație prin joacă

  Atât programele pentru adulți, cât și cele pentru copii sunt special concepute ca tu să înveți și să descoperi lucruri noi, cât mai simplu și mai plăcut.

  2

  Personal calificat

  Fiecare membru al echipei MiniArtShow are o vastă experiență în arta spectacolului, pedagogie și arta actorului.

  6

  Atmosferă unică

  Înveți, te joci și te distrezi într-un cadru relaxat, alături de oameni care pot să aducă magia spectacolului oriunde și oricând.

  Daca nu ai decis încă, ai întrebări suplimentare legate de programă, de preț sau orice altă nedumerire pe care nu ai regăsit-o în detaliile fiecărei grupe, te rugăm să ne lași un mesaj și revenim cât de rapid posibil la tine!

  Pentru detalii și înscrieri la viitoarele clase disponibile la MiniArtShow, ne puteți contacta aici

  MiniArtShow online live oferă cursuri dinamice pentru copii, tineri și adulți. Aceste clase sunt predate de actori profesioniști, după o programă complet nouă, adaptată pentru clasele virtuale. Cursanții vor primi lecții de scriere creativă, vor face studii de personaje, studii pe text, vor învăța tehnici de audiție, de public speaking și de improvizație.

  Pentru detalii și înscrieri la viitoarele clase disponibile la MiniArtShow, ne puteți contacta aici.

  Contact

  TESTIMONIALE

  Distribuie
  Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
  Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!
  Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
  Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!