Skip links

ȘCOALA DE VACANȚĂ

PERIOADA 25-29 OCTOMBRIE

În vacanța din 25-29 octombrie MiniArtShow by Ioana Ginghină vă propune o super distracție: Școala de magie, științe și actorie.

Pentru că se apropie Halloween-ul avem o școală absolut specială.

Orice magician, mic sau mare trebuie să aibă solide cunoștințe științifice. O sperietură ca la carte are două ingrediente: scenariul și jocul actoricesc.

Si pentru că este vacanță vom împleti cursurile de actorie cu ceva practică științifică amuzantă.

Profesorii de la MiniArtShow au pregătit pentru copii, în fiecare zi de la ora 8:00-12:00,  ateliere serios de amuzante pe care cu o destul de precisă rigoare științifică vi le prezentăm mai jos.

  • Luni – 25 octombrie – Atelier de Slime și Jocuri distractiv-educative

Putem da viață oare monstruleților roz, verzi ori albaștri pe care i-am creat? Am putea oare să ii convingem să apară pe o mică scenă improvizată să le testăm acrobația și să le admirăm culorile vesele?

Sigură că da pentru că luni avem atelier de Slime și multe jocuri de imaginație, creativitate și memorie.

COMANDĂ (Luni – 25.10.2021)

 

  • Marți 26 octombrie – Atelierul de Parfum și dezvoltare personală.

Inspirați, expirați…inspirați iar. Ce simțiți? Scorțișoară? Portocale? Da? Foarte bine, haideți să vedem ce ingrediente mai adăugăm pentru a face un parfum înfiorător. Înfiorător de plăcut. De Halloween trebuie să impresionăm cu cele mai surpinzătoare și plăcute parfumuri, iar pentru asta marți avem Atelier de Parfumuri!

Iar după ce ne-am parfumat, începe distracția educativă prin jocuri de dezvoltare personală.

COMANDĂ (Marti – 26.10.2021)

 

  • Miercuri -27 octombrie – Atelierul de povești și personaje

 Sigur aveți un personaj preferat sau o păpușă preferată. Ce ar fi să încercăm să le dăm viață? La MiniArtShow acest tip de magie este disponibil: însuflețirea păpușilor. Nu credeți că este posibil?  Pentru început vom confecționa păpușile, apoi fie cu mânuțele noastre fie cu sfori și bețișoare suntem gata să le organizăm într-o piesă de teatru sau să avem dialoguri cât se poate de serioase cu ele. Timp de 4 ore ne vom distra cu personajele noastre favorite la Atelierul de păpusi.

COMANDĂ (Miercuri – 27.10.2021)

 

  • Joi – 28 octombrie – Sticla interactivă și senzorială

 Se iau 3 păianjăni, doi gândaci de bucătărie, paiete colorate și praf magic, se amestecă totul cu apă și glicerină și gata sticla noastră senzorială.

Cu câteva ingrediente putem crea un întreg univers. Un ocean sau cerul înstelat, o gradină zoologică în care micile animale se mișcă lent . Hai să vedem ce poveste ne poate spune ea?

Azi la Scoala de vacanță este timpul pentru atelierul creativ- Sticla senzorială.

COMANDĂ (Joi – 28.10.2021)

 

  • Vineri – 29 octombrie- Petrecerea de Halloween

Ce monstru vrei să fii de Haloween?  Sau vrei să fi prințesă ori zână? Este foarte bine și așa. Se apropie momentul în care va trebui să ne deghizăm cumva. Pentru asta astăzi avem atelier de măști, de pictură pe față, iar ca recuzită să fie completă și de modelat baloane.

Dar pentru ce avem nevoie de recuzită completă?

Pentru că astăzi este vineeeri! Este ultima zi a școlii de magie, științe și actorie de la Miniartshow și vom avea un spectacol!

Apropos, ce pizza vreți?

COMANDĂ (Vineri – 29.10.2021)

Distribuie
Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!
Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!