Skip links

BUN VENIT LA ȘCOALA DE ACTORIE FILM ȘI TV PENTRU COPII

by Ioana Ginghină!

Transformă orice moment într-un spectacol!

Bine ai venit la MiniArtShow, teatrul independent pentru copii și tineret, în care educația se face prin joacă și unde creativitatea nu cunoaște limite!
Suntem o echipă de profesioniști în arta spectacolului, creatori de programe educative prin teatru, workshopuri de creație și coaching, spectacole și evenimente private și corporate. Dar cel mai important, suntem aici să-ți oferim experiențe de neuitat, prin care să descoperi lucruri frumoase și nebănuite despre tine însuți.
miniartshow-11
Despre Curs

Vezi mai jos scurtmetrajele realizate de MiniArtShow în 11 ani de activitate.

Despre Curs

În 2012, MiniArtShow s-a născut dintr-un vis frumos, acela de a crea un teatru independent pentru copii și tineret, complet atipic. Și dintr-o nevoie a fondatoarei, Ioana Ghinghină, de a-și educa și distra fetița, pe atunci în vârstă de 2 ani. Cum pe piață nu existau activități pentru copiii între 0 și 3 ani, Ioana a început să creeze proiecte speciale pentru această grupă de vârstă. Odată cu înaintarea în vârstă a micuței, s-au diversificat și proiectele MiniArtShow, în premieră pe piața din România. 9 ani mai târziu, 17000 de mini-talente descoperite și nenumărate zâmbete, continuăm să facem lumea un loc mai frumos și mai colorat, prin noi programe, jocuri și ateliere pentru cei mici și cei mari.

GRUPELE ȘI PROGRAMA

ÎNSCRIE-ȚI COPILUL, ÎN FUNCȚIE DE CATEGORIA DE VÂRSTĂ! AI LECȚII PRIVATE DE ACTORIE ONLINE, LA SEDIU SAU ÎN ȘCOALA TA!

Vezi mai multe detalii despre
PROGRAMA & GRUPELE Școlii de Actorie MiniArtShow!

Grupa 4-6 ani
_DSC2855
DETALII
Grupa 7-9 ani
modulul-7-9
DETALII
Grupa +10 ani
scoala actorie peste 10 ani
DETALII

Înscrie-te la Școala de Actorie

  1

  Educație prin joacă

  Atât programele pentru adulți, cât și cele pentru copii sunt special concepute ca tu să înveți și să descoperi lucruri noi, cât mai simplu și mai plăcut.

  Personal calificat

  Fiecare membru al echipei MiniArtShow are o vastă experiență în arta spectacolului, pedagogie și arta actorului.

  Atmosferă unică

  Înveți, te joci și te distrezi într-un cadru relaxat, alături de oameni care pot să aducă magia spectacolului oriunde și oricând.

  Daca nu ai decis încă, ai întrebări suplimentare legate de programă, de preț sau orice altă nedumerire pe care nu ai regăsit-o în detaliile fiecărei grupe, te rugăm să ne lași un mesaj și revenim cât de rapid posibil la tine!

  Pentru detalii și înscrieri la viitoarele clase disponibile la MiniArtShow, ne puteți contacta aici

  MiniArtShow online live oferă cursuri dinamice pentru copii, tineri și adulți. Aceste clase sunt predate de actori profesioniști, după o programă complet nouă, adaptată pentru clasele virtuale. Cursanții vor primi lecții de scriere creativă, vor face studii de personaje, studii pe text, vor învăța tehnici de audiție, de public speaking și de improvizație.

  Pentru detalii și înscrieri la viitoarele clase disponibile la MiniArtShow, ne puteți contacta aici

  Contact

  TESTIMONIALE

  Distribuie
  Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
  Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!
  Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
  Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!