Skip links

Primul spectacol musical pe care îl poți lua acasă este aici!

Pare incredibil, dar sunt 9 ani de când, noi cei de la MiniArtShow by Ioana Ginghină am intrat în lumea copiilor din Romania.

În fiecare an v-am obișnuit cu evenimente, spectacole și tot felul de surprize, în luna noastră aniversară.

Doar că în 2020 pandemia s-a instalat chiar de ziua noastră, așa că am stat cuminiti și am așteptat să plece. Ca orice personaj negativ din poveste, pandemia încă încearcă să ne tină departe de voi și acum după un an de zile.

Însă creativitatea și dorința noastră de a vă fi alaturi în orice circumstanțe, ne-a făcut să creăm  un strop de magie care sa ajungă in casele voastre, copii, parinti și bunici, ca și cum ați fi din nou la un spectacol.

Da, ați auzit bine, noul joc “Tisha și jucăriile”  este un spectacol musical la cutie, care abia așteaptă să fie deschis și pus în scena de tine și familia sau prietenii tăi.

Ideea ne-a venit chiar de la voi, pentru că de ori de câte ori plecați de la spectacolul, ”Cântec pentru Tisha”, ne întrebați unde puteți găsi melodiile din spectacol. Ei bine acum ele sunt în cutie, împletite într-o altă poveste, o altă aventura, pe care voi o puteți avea împreună cu Tisha și prietenii ei.

În poveste veți descoperi un ursuleț, o păpușă de porțelan, frumoasa Rază de Culoare și năzdravanul Coșar, alături de personajul nostru preferat, Tisha. Provocări, art and craft, muzică originală, poveste audio și multă distracție, toate le găsiți acum în jocul “Tisha și jucăriile” pe care îl puteți comanda de la noi de pe site, unde veți descoperi și mai multe detalii.

Chiar aici gasești provocarea personajului Gratziline. Ce zici să intri în jocul ei și să faci propriu curcubeu, iar apoi să ne trimiți poza.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și revenim cu multe noutăți și surprize în 2021!

Distribuie

Leave a comment

Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!
Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!