Skip links

Ioana Ginghină

Cu peste 20 de ani experiență în lucrul cu copiii, fondatoarea teatrului independent MiniArtShow by Ioana Ginghină, e actriță și profesor la grupele de online și la copiii cu vârste peste 9 ani.

A creat și implementat cursuri speciale de actorie, care vizează dezvoltarea personală a fiecărui adult și copil în parte și în 2018, a adus proiectul internațional Brave Kids în Romania.

La 14 ani s-a îndrăgostit iremediabil de actorie și tot atunci s-a alăturat teatrului „Puck” de amatori din Sibiu, unde și-a jucat primele personaje și a participat la diverse festivaluri de teatru.

Ulterior a venit în capitală să-și dea licența la Universitatea Naționala de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale. Tot atunci, s-a remarcat în producții MediaPro foarte apreciate de publicul larg, precum “Numai Iubirea”, Regina”, „Inimă de Țigan”, „Aniela”, „Iubire și Onoare”, „Daria, Iubirea Mea”, “Îngeri pierduți”, “O grămadă de Caramele”, “Când mama nu e acasă”.

În prezent, joacă în serialul TV „Adela”, difuzat pe Antena 1.
Bucuria de a lucra cu cei mici a adus-o ulterior în trupa Cliniclown, o trupă cu totul specială, pregătită de traineri olandezi, al cărei scop era să distreze copiii internați în spitale.

Apoi, în urma unui concurs, s-a angajat cu acte în regulă la Teatrul pentru Copii „Ion Creangă” din București. Din 2001 până în prezent, a jucat și continuă să joace în numeroase spectacole de succes.

După 10 ani de activitate în lucrul cu copiii, în care a acumulat multă experiență valoroasă, s-a decis să-și înființeze propriul teatru independent, MiniArtShow, ca o alternativă inedită la învățământ și sănătate.

Distribuie
Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!
Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!