Adresa: Strada Putul cu Plopi 3, Sector 1, Bucuresti

Petreceri de neuitat!

Evenimente personalizate!

Concepte si teme unice pentru evenimentul tau!

Dacă ai în plan să dai o petrecere pentru copiii angajaților sau ai clienților tăi, este suficient să chemi echipa MiniArtShow. Avem scenarii noi, construim concepte, organizăm orice eveniment destinat copiilor. Evenimente speciale pentru promovare de produse, pentru copiii clienților companiilor și evenimente destinate copiilor angajaților – de Paște, 1 iunie și Crăciun. Toate își găsesc transpunerea în realitate la MiniArtShow.

CONDIMENTEAZA-TI PETRECEREA!

Pictograma ateliere - 1

ATELIERE CREATIVE

Atelierele noastre creative pun indemanarea celor mici la incercare! Indiferent de tema evenimentului tau, putem completa distractia cu un atelier creativ de neuitat. Impreuna vom crea evenimentul perfect!

Pictograma decoratiuni - 2

DECORATIUNI PETRECERE

Un eveniment perfect poate fi completat cu ajutorul decoratiunilor de petrecere. Ghirlande, props-uri, accesorii, decoratiuni in tematica dorita, arcade, pereti sau decor din baloane!

Pictograma mc 3

MC – PERSONAJELE PREFERATE

Personajele noastre au totdeauna un geamantan plin de jocuri. Indiferent de varsta celor mici, noi avem solutia potrivita pentru a-i distra pe cei mici. Jocurile copilariei, jocuri de atentie si de echipa, intreceri si provocari vor face parte din programul MC-ului ales de tine!

Pictograma spectacole interactive

SPECTACOLE INTERACTIVE PERSONALIZATE

Iti doresti un spectacol interactiv personalizat, in functie de tema dorita? Nimic mai simplu, echipa MiniArtShow e pregatita sa te surprinda cu un scenariu inedit, un spectacol interactiv unic, creat pentru evenimentul tau!

Ne puteti contacta la numarul de telefon: 0749419999 sau la adresa de e-mail: contact@miniartshow.ro