Skip links

ECHIPA MINIARTSHOW

Suntem o echipă mini, dar pricepută în art show-uri memorabile pentru spectatori de toate vârstele. Iubim ceea ce facem și facem ce iubim.

Împreună, ducem mai departe visul de a oferi publicului larg un teatru independent unic pe piața din România, care prețuiește mai presus de orice, dezvoltarea personală a fiecărui cursant.

Ioana Ginghină

Actor, profesor la grupele +9 ani

Din anul 2000 și până în prezent, lucrează cu copiii atât la teatrul independent MiniArtShow, cât și la Teatrul Ion Creangă, unde poate fi văzută în spectacolele “Călătorii Prin Galaxii”, în rolul lui Venus și în “O Mie Și Una De Nopți”, interpretând-o pe Regină.

Trei ani la rând, a ținut, alături de echipa MiniArtShow „Pepiniera de Talente”, proiect organizat de Primăria sectorului 3 și , iar două ediții a lucrat în cadrul Academiei Copiilor Sector 2, un proiect susținut de Primăria Sectorului 2. În toate aceste proiecte a lucrat cu peste 17.000 de copii.
Următorul pas firesc a fost proiectul internațional Brave Kids, adus în România de MiniArtShow by Ioana Ginghina, în anul 2018.

Faptul că este și mama unei fetițe de 12 ani (adică entertrainer full time), a inspirat-o și a motivat-o să se transforme în creator de jocuri și programe educaționale inovatoare. Jocul Tisha și noua programă de actorie online sunt cele mai recente creații ale sale.

Corina Munteanu

Actor păpușar, profesor specializat în grupe mici cu copii de 4-5 ani

Absolventă a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale, secția păpuși-marionete, Corina și-a dat ulterior masteratul în teatru de animație.

A descoperit plăcerea de a lucra cu cei mici după câteva experiențe de babysitting. Acestea s-au dovedit antrenamente folositoare pentru a deveni ulterior asistent de emisie, la radio Itsy Bitsy, în cadrul emisiunilor pentru copiii. Și-a început activitatea în 2014 și o continuă și acum, cu același entuziasm contagios, ca la început.

În paralel, a lucrat ca actriță și asistent în departamentul creativ la MiniArtShow, unde a evoluat treptat, din 2017 fiind profesor specializat la grupele de 4-5 ani. A căpătat și experiență în terapie cu copiii cu dizabilități.

Pasiunea Corinei pentru handmade are multe ramificații. E pricepută la quilling, brodat și mărgelit. E gata oricând să transforme o șosetă de mână într-o păpușă simpatică, să picteze pe apă cu tehnica Ebru sau să realizeze decoruri și butaforii pentru spectacolele celor mici.

Andreea Gaica

Actor, profesor la grupa 6-8 ani

După ce a terminat actoria la Facultatea de Arte, din cadrul Universității Hyperion, Andreea și-a desăvârșit studiile cu un masterat în arta actorului în cadrul Universității Spiru Haret.

A început ca actriță la teatrul Rapsodia și din 2009 până în 2013 a făcut parte din trupa de improvizație Improfeel.

Musical-ul “Tiribam- Tiribum” în regia lui Vadim Rusu, a marcat începutul lucrului său cu copiii. Au urmat apoi spectacole precum „Albă ca Zăpada”, „Ursul Păcălit de Vulpe”, „Cei trei Purceluși”, „Cenușăreasa” și multe altele, pe scena din Muzeul Țăranului Român, unde a distrat sute de copii.

Apoi, din 2016 a urcat pe scena teatrului Ion Creangă, acolo unde poate fi văzută și astăzi. S-a remarcat în o mulțime de piese printre care ”Pernuța Somnoroasă”, „Micul Prinț”, „Vrăjitorul din Oz”,„Pantalone în Lună”, „Jack și Vrejul de Fasole” și ”Supereroii Revin”, spectacole în care poate fi admirată în continuare.

Din 2011 înzestrează cu vocea ei personaje de desene animate, activitate pe care o desfășoară și azi cu aceeași pasiune. În 2012 a făcut voice over pentru Cirque de Soleil, cel mai renumit teatru contemporan din lume și în 2015 a jucat în „Cântec pentru Tisha”, un musical foarte aplaudat, în regia Feliciei Dalu.

În prezent lucrează ca profesor de actorie la Școala de Actorie Creativ, la cursurile pentru adulți, profesor la Teatrul de Artă București, la cursurile pentru copii și profesor la Școala de Actorie by Ioana Ghinghină, la grupele de copii 6-8 ani.

Distribuie
Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!
Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!