Skip links

Descoperă MiniArtShow by Ioana Ginghina -Spațiul unde copiii îsi dezvoltă talentul și încrederea🎬🎭

În mai putin de o lună începe școala și noi părinții începem căutarea activităților extracuriculare potrivite pentru copiii noștri. Dacă doriți un mediu care să încurajeze creativitatea și să stimuleze încrederea copilului dumneavoastră vă invităm să descoperiți MiniArtShow by Ioana Ginghină.

La MiniArtShow, fiecare copil este recunoscut pentru unicitatea și talentul său. Ne străduim să oferim un mediu în care copiii să se simtă liberi să se exprime, să-și exploreze creativitatea și să-și dezvolte încrederea.
Pe scena noastră, copiii învață nu doar să joace, ci și să se exprime cu curaj, să își asume responsabilități și să-și construiască încrederea în sine. În același timp, prin activități de grup, își dezvoltă abilitățile sociale și învață valoarea muncii în echipă, înțelegând că a fi independent nu înseamnă a lucra singur.

La MiniArtShow, ne bucurăm de fiecare reușită a copiilor noștri, fie ea mică sau mare. Fiecare triumf este un pas înainte în călătoria lor de dezvoltare și un motiv de mândrie și încredere în sine.
Deci, dacă sunteți în căutarea unui loc unde copilul dumneavostră să se poată dezvolta într-un mod creativ și să-și construiască încrederea, vă invităm să vizitați MiniArtShow by Ioana Ginghina. Aici, fiecare copil devine actorul principal al propriei sale povești.

Pentru a afla mai multe detalii sau a vă înscrie copilul, vă invităm să vizitați pagina noastră de înscrieri la adresa https://miniartshow.ro/scoala-de-actorie-modulul-1/ sau să ne contactați direct la numărul de telefon 0749419999 sau prin e-mail la contact@miniartshow.ro .

Haideți să descoperim împreună lumea magică a teatrului!

Distribuie

Leave a comment

Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!
Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!