Skip links

CUTIA MAGICĂ A CRĂCIUNULUI


100 LEI

În acest moment sunt vizitatori pe pagină.

VEZI PRODUS

CUTIA MAGICĂ A CRĂCIUNULUI


100 LEI

VEZI PRODUS

Cutia Magică a Crăciunului este un nou concept marca MiniArtShow by Ioana Ginghină.

Fie că vrei să organizezi un eveniment on sau off line în perioada Crăciunului sau îți dorești să ai diferite activități creative cu copilul tău, MiniArtShow îți poate livra acasă cutia magică cu proiecte creative de Crăciun.

Pentru că activitățile creative sunt foarte importante în educația copiilor,  am conceput această cutie care conține 4 ateliere cu tematică de Crăciun.

Cutia conține 4 plicuri, iar în fiecare plic găsești materialele necesare și intrucțiunile atelierului respectiv – fetru, lipici, hârtie colorată, bețișoare de lemn și tot, dar absolut tot ceea ce are nevoie copilul tău.

Anul acesta nu mai rata petrecerea sau serbarea de Crăciun. Noi suntem aici pregătiți cu idei inedite pentru o super petrecere virtuală.

Christmas on-line party by MiniArtShow

În direct de la atelierele lui Moș Crăciun.

Atelierele lui Moș Crăciun sunt deschise în fiecare zi până în ajunul Crăciunului.

Anul acesta poți intra în direct cu spiridușii din diverse ateliere. Aceștia vor lua o pauză de la munca lor și bucuroși de oaspeți dar și de ajutor, vor ghida copiii în a confecționa acasă, pentru cei dragi propriile lor cadouri.

CUTIA CONȚINE

soseta-magica

Șoseta magică

Vezi aici cum se face: https://youtu.be/SosetaMagica

Legenda spune că într-o seară de iarnă într-o familie modestă, un tată care creștea singur trei fete era foarte îngrijorat de situația lor și de faptul că nu avea zestre pe care să le-o dea fetelor când se vor mărita. Sfântul Nicolae a auzit despre situația lor și a vrut să îi ajute, însă tatăl, demn, a refuzat ajutorul spundând că incearcă să se descurce singur. Înduioșat. Sfântul Nicolae a hotarât să îi ajute în secret, astfel, într-o noapte a aruncat trei punguțe cu aur pe fereastră și acestea au aterizat direct în șosetele care erau agățate la uscat în fața sobei.  De atunci șosetele de Crăciun au rămas un simbol al darurilor pe care le vom primi, dar și al celor pe care le vom oferi la rândul nostru. Șosetele sunt unele dintre cele mai vesele decorațiuni de Crăciun cu care putem impodobi atât bradul cât și casa.

În cutia magică veți găsi o șosetă pe care o veți finaliza și apoi veți putea decora cu ea orice doriți.

coronita-fermecata-de-advent

Coronița fermecată

Vezi aici cum se face: https://youtu.be/CoronitaFermecata

Coronița fermecată de Advent

Coronița este un simbol al soarelui, iar iarna, în preajma Crăciunului, deși noaptea este atotputernică, soarele amiezii este simbolul speranței, al căldurii și al luminii. Semnul că după iarna grea întreaga planetă vă reveni la viață.

Totuși, căldura și lumina atmosferei de Crăciun, masa la care toată familia și cei dragi se adună, bucuria reîntâlnirii și căldura căminului sunt perfect illustrate de acest simbol. Așadar, și noi vom avea un soare ca decorațiune de Crăciun. Îl finalizați și îl agățati, ori lipiți unde credeți voi că vă lumina mai bine.

ghirlanda-de-craciun

Ghirlanda

Vezi aici cum se face: https://youtu.be/Ghirlanda

omul-de-zapada-in-farfurie

Omul de zăpadă-n farfurie

Vezi aici cum se face: https://youtu.be/OmuldeZapada

Omul de zăpadă-n farfurie

Cum ar fi Crăciunul fără brad ori fără om de zăpadă?

Ce ar fi să construim un întreg peisaj de iarnă din mici figurine de pâslă și /sau fetru? Să ne lăsăm imaginația să zburde și să ne închipuim cum oamenii de zăpadă ori brăduții încep să vorbească unii cu ceilalți și chiar cu noi? Da, de Crăciun totul este posibil căci Spiritul Crăciunului are capacitatea magică de a însufleți orice obiect. În cutia magică de Crăciun avem pregătit un om de zăpadă, într-o farfurie.

Distribuie
Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!
Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!