Skip links

CUTIA CREATIVĂ

Bucurie și creativitate „la pachet” pentru întreaga familie!

Știm cât de dificil e uneori să fii părinte. Să cauți mereu jocuri și activități captivante pentru micuții tăi, care drept vorbind, sunt de departe cea mai exigentă audiență.

Și mai știm că stimularea creativității în primii 12 ani de viață a copilului este esențială pentru dezvoltarea sa armonioasă în viitor.

Așadar, pentru ca tu să petreci cât mai multe momente de calitate în familie, ne-am pus la treabă imaginația și experiența de peste 20 de ani în lucrul cu copiii și am creat un produs inedit: CUTIA CREATIVĂ, care să aducă la tine acasă un strop din magia MiniArtShow.

Fiecare cutie e gândită ca un proiect special, cu patru ateliere creative și include toate materialele necesare desfășurării acestora (hârtie, lipici, fetru, pensule, abțibilduri, etc). Instrucțiuni și video-uri despre cum să faci cele patru ateliere, găsești pe site-ul nostru.

E important să știi că folosim doar materiale naturale, calitative și rezistente, special alese spre a fi utilizate de cei mai năzdrăvani meșteri.

Prima a fost Cutia Crăciunului. După sute de mesaje de mulțumire și poze cu părinți și prichindei fericiți, am continuat seria cu alte cutii tematice, inspirate din spectacole originale MiniArtShow.

Comandând oricare din cutiile noastre creative:

  • Ai parte de o experiență inedită ca părinte și te bucuri văzând cum copilul tău își dezvoltă creativitatea, atenția și imaginația prin joacă!
  • Salvezi timp și energie, nefiind nevoit să alergi în zece direcții pentru a aduna toate materialele necesare celor patru ateliere creative din oricare cutie creativă.
  • Poți alege oricare din cutiile deja lansate, de sine stătătoare, în care vei găsi super ateliere creative. Partea și mai bună? Urmează curând altele cu tematici noi!
  • Vei descoperi că sunt ideale pentru a fi folosite în școli sau grădinițe și pot fi luate oriunde în vacanțe și călătorii.
  • Pentru un plus de emoție și amintiri neprețuite, îți personalizăm la cerere cutia cu mesaje pentru cei dragi.
  • Dacă îți dorești o experiență cu totul aparte, îți facem o ofertă de nerefuzat: inventăm împreună propria voastră cutie! Tu ne dai tema și construim o poveste la fel de specială ca și voi.

Gata de joacă? Comandă acum o cutie creativă și transformă orice moment într-un spectacol!

Cutia creativă de vară

DETALII

Ateliere din Ocean

DETALII

Tisha și jucăriile

DETALII

Cutia Crăciunului

DETALII

Cutia creativă de Paște

DETALII
Distribuie
Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!
Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!