Skip links

Cum să faci păpușă-șarpe pentru deget?

Activitățile creative sunt imperios necesare în această perioadă tampon dintre vacanță și școală. Întoarcerea la școală, nu este deloc ușoară nici pentru părinți, dar nici pentru copii. De aceea, ne-am gândit să vă împărtășim din timp, câteva idei despre cum să faceți această trecere mai ușoară. Recomandarea noastră ar fi să le citiți în această perioadă povești, povestiri despre școală.

Seara înainte de culcare inventați povești despre școală. De exemplu ați putea inventa o poveste, în care personajul principal poate fi un pui de șarpe. Inventați în prima zi povestea, a doua zi personajul prinde viață exact ca aici în noul nostru video: Cum să faci?

Gata, aveți personajul sau personajele așa că puteți să inventați un mic dialog. Noi așa facem la cursurile noastre de actorie. Ideal ar fi să duceți povestea spre emoțiile pe care toți copiii le au atunci când începe școala și cum ele sunt absolut normale și chiar frumoase, dacă stai bine să te gândești.

Pe site-ul nostru găsiți acum fișele pe care le-au făcut copiii la Școala de Vară, la cursul intensiv de actorie. Dacă vă inspiră le puteți descărca gratuit și vă puteți distra creativ împreună.

Vă dorim un an școlar minunat!

Indiferent dacă sunteți acasă, pe online sau într-o sală de clasă în acest an școlar, sperăm că aceste idei vă vor inspira și vă vor pregăti pentru momentele frumoase petrecute la școală.

Distribuie

Leave a comment

Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!
Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!