Skip links

Beneficiile cursurilor de actorie pentru adolescenți: O perspectivă din culise

Dragi cititori,


Sunt Ioana Ginghină și cred că știți deja că pasiunea mea pentru actorie se extinde dincolo de scenă, până în sala de clasă. În fiecare zi, am privilegiul de a îndruma viitori actori la școala mea, MiniArtShow. Actorie nu este doar despre a învăța cum să interpretezi un rol pe scenă, este și despre a dezvolta abilități valoroase pentru viață.

Adolescenții care participă la cursurile de actorie își îmbunătățesc abilitățile de comunicare și exprimare. Învață cum să se exprime în mod clar și concis, o aptitudine esențială în multe situații, de la o prezentare la școală la o conversație cu prietenii. Mai mult, cursurile de actorie pot consolida încrederea în sine.

Adolescenții învață cum să se afirme, să primească laude, dar și cum să accepte critica constructivă. Acestea sunt aptitudini esențiale care îi vor ajuta pe adolescenți să se adapteze cu succes la viața adultă.

Actorie este și despre creativitate și imaginație. Fiecare rol nou reprezintă o oportunitate de a explora și de a experimenta, de a gândi în afara cutiei și de a crea ceva unic. La MiniArtShow, am observat cum abilitățile de colaborare se dezvoltă prin actorie. Exercițiile individuale și de grup pe care le facem îi ajută pe adolescenți să înțeleagă mai bine cum să lucreze într-o echipă și cum să se pună în locul celorlalți.


În cele peste două decenii în care am lucrat cu adolescenți, am văzut toate aceste beneficii. Am avut bucuria de a lucra cu adolescenți care au venit an de an, dedicându-și timpul și energia artei actoriei. Am văzut cum abilitățile lor s-au dezvoltat, cum încrederea lor în sine a crescut și cum au reușit să se exprime în mod creativ și eficient.

Am deschis înscrierile pentru un nou modul la școala noastră, undestudenții vor avea ocazia să studieze actorie de teatru. Timp de 4 luni, vom lucra exerciții de improvizație, memorie,imaginație, dinamică, mușcare scenică. Iar la finalul modulului, studenții vor avea oportunitatea de a participa la un spectacol de
teatru, punând în practică toate abilitățile pe care le-au învățat.


Așadar, vă încurajez să luați în considerare cursurile de actorie pentru adolescenții dumneavoastră. Acestea nu doar că îi vor ajuta să se dezvolte ca actori, dar le vor oferi și abilități de viață valoroase pe care le vor putea folosi în orice domeniu aleg să se îndrepte. Prin actorie, adolescenții își pot descoperi și dezvolta talentele, pot învăța să colaboreze, să fie creativi și să-și exprime emoțiile într-un mod constructiv.


Vă aștept cu drag la înscrierile pentru noul modul de actorie de teatru la școala MiniArtShow! Ne vom asigura că toți elevii noștri se vor simți ca acasă, într-un mediu sigur și creativ, unde își pot dezvolta cu încredere talentele.


Detalii programă și înscrieri : https://miniartshow.ro/scoala-de-actorie-modulul-1/

Distribuie

Leave a comment

Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!
Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!