Skip links

8 filme de la Disney pe care le va adora toată familia.

Aceste filme cred că sunt pentru fiecare suflet în parte, deoarece sunt atât de distractive și emționante, încât o să le îndrăgească întreaga familie. Da, da și adulții se vor bucura să le vadă la fel de mult ca și copiii. Întodeauna am apreciat la aceste filme, că deși au o linie comercială, totuși reușesc să-i învețe pe copii să înțeleagă ce valori sunt importante în viață.

Este ideal să vizionați cu atenție filmele împreună cu copilul dumneavoastră, pentru ca să fiți acolo pentru orice întrebări ar putea să apară.

1. Ratatouille

Da, poate ca nimieni nu ar dori un șobolan în bucătărie, însă Remy este un rozător ambițios, care dorește să devină un mare bucătar. Este inteligent, deștept, blând, moral și dramatic de convingător.

Descoperiți cum Remy, drăguțul nostru bucătar și Linguini fac echipă și chiar  vor câștiga în fața arogantului critic alimentar.

2. Rapunzel sau Poveste încâlcită

 Copiii o adoră pe Rapunzel, nu-i așa? Este unul dintre cele mai bune filme de animație. Acest film este un amestec de animație perfectă, muzică, cântece, scene amuzante și, cel mai important, părul magic al lui Rapunzel.

 În acest film, mesajul principal este despre visul tău.

Nu ar trebui niciodată să-ți abandonezi visele de frica parerilor celor din afară.

3. Întors pe dos

 Acest film este de familie și este una dintre cele mai emoționante povești de la Pixar.

Personajele principale ale acestui film sunt sentimentele, emoțiile unei fete: dezgust, bucurie tristețe, frică – și o însoțesc într-o aventură neașteptată a vieții. Este un film foarte bun chiar și pentru adolescenți și părinții acestora. Așa înțelegem mai ușor anumite situații

4. Brave

 Brave este unul dintre acele filme pe care copiii tăi le vor viziona din nou și, din nou, datorită distracției și aventurii și se vor bucura de fiecare parte din el de fiecare dată.

De la forța și spiritul Meridei până la părul ei care zboară mereu în vânt, totul va fi pe placul copiilor dumneavoastră.

După acest film veți putea discuta despre curaj, despre aventurile vieții și despre alegeri mai mult sau mai puțin fericite.

5. În căutarea lui Nemo

 Acest film este un clasic absolut și cred că nimeni nu va nega faptul că Nemo are un loc special în inima tuturor. Când

Nemo a dispărut în marea albastră, a văzut pe pielea lui căci chiar e bine să asculți de mama și tata.

Bineînțeles că și teama părinților nu e sănătoasă, așa că toată lumea are de învățat din această animație.

6. Moana sau Vaianna

 Povestea urmărește aventura și călătoria Moanei, o adolescentă curajoasă, ca majoritatea prințeselor Disney.

Aici copiii vor învăța despre miturile și tradițiile Polineziei, vor primi adevărate lecții de vitejie, vor învăța ce înseamnă lucru în echipă, cât de importantă este comunicarea, dar și perseverența.

Moana este un exemplu minunat și o adolescentă puternică.

7. Frozen

 Oare există vreo fetiță care să nu fi auzit de celebrele surori Ana și Elsa?

Cele două au devenit populare în 2013, când forțele Elsei au blocat întregul regat.  Ana începe astfel o călătorie pentru a opri iarna care pare nesfârșită și a-și elibera familia și supușii, care sunt izolați.

Acest film îi învață pe copii valori precum vitejia, perseverența și sacrificiul de sine pentru aproapele tău.

8. Zootopia

 Zootopia este o țară foarte interesantă, în care prădătorii și prăzile trăiesc în armonie.  Această aventură animată este foarte bine conturată și sugestivă. Subiectele atinse aici sunt lecții de viață și pentru adulți nu doar pentru copii. Gasim aici diferite pături sociale, diferite comportamente și un subiect destul de delicat.

Pot oare prădatorii să trăiască în armonie cu prăzile lor?

Urmăriți în familie această animație care vă garantăm că vă va pune pe gânduri.

Distribuie

Leave a comment

Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!
Fii la curent cu magia MiniArtShow (by Ioana Ginghină)!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și ai 10% reducere la primul produs achiziționat!