Soții bloggerițelor de parenting chiar se pricep să fie tați profesioniști

Soții bloggerițelor de parenting chiar se pricep să fie tați profesioniști

Când nu este la muncă, pe terenul de fotbal sau la alergat, este cu copiii în parc, la serbare, la locul de joacă, în bucătărie sau în mijlocul casei, meșterind ceva împreună cu băieții, construind lego, învâțându-i să meargă cu bicicleta, învățând de la copii cum se joacă un joc pe Wii sau pur și simplu petrecând timp cu ei.

Spală copiii, calcă cămăși, pune mașina de spălat, face cumpărături, duce gunoiul, spală vase, ne face mămălingă sau cea mai bună mazăre din lume. Cunoașteți mulți copii care mănâncă mazăre? Eu cunoscul unul a cărui mâncare preferată este mazărea, făcută de TATA!

A schimbat scutece, a aspirat năsucuri mucioase, a măsurat febra, a pus comprese, și-a luat medical pentru îngrijirea copiilor bolnavi, a purtat copiii în sisteme ergonomice:


A împins la cărucioare:


A culcat copiii:


I-a hrănit cu biberonul:


Ne-a dus până la capătul Europei și înapoi.


Este un om cât se poate de serios, un părinte reponsabil, dar și cu simțul umorului:

El este soțul meu, face tot ce am scris aici și multe altele, este prietenul meu și partenerul meu, mă ajută, mă susține și mă ascultă, chiar dacă eu mă plâng des că nu știe să asculte :).
Așa cum eu m-am descurcat eu singură, cu 2 copii, cu un job nou, drumuri la școală, grădiniță, muncă, medic, cumpărături, gătit, casă…la fel a făcut-o și el când am fost eu plecată.

Se trezea la prima oră, pregătea micul dejun, se pregătea de muncă (un job nou), trezea copiii, îi îmbrăca cu haine curate, călcate încă de seara, îi lăsa la școala de vară, mergea la muncă, tragea tare, să iasă treaba bine, pleca la timp, îi lua pe copiii, le făcea baie, se juca cu ei, le servea cina, îi culca si se apuca de treaba: pregătit haine pentru toti 3, pentru a doua zi, pus mașina de spălat, întins rufe la uscat, gătit pentru următoarele zile.

M-am întors dintr-o lungă călătorie, de ordinul lunilor, era miezul nopții, nu știa că vin, a fost o surpriză pentru toți, vineri seara, soțul meu era în bucătărie, cu un pahar de whiskey pe masă, iar pe aragaz fierbeau 2 oale cu mâncare, pentru weekend.


Așa este soțul meu și tatăl băieților, un om responsabil, pe care te poți baza, care dă familiei tot ce are mai bun, care crește băieți respectuoși și implicați, care ajută, iubește, muncește, trăiește și ne oferă toată dragostea și atenția lui!

 

Text: Roxana Petcu Dugheru

http://www.roxanadulgheru.ro
https://www.facebook.com/byRoxanaDulgheru/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *