Nocturna bibliotecilor - un maraton cultural pentru copii

Dragi copii și părinți,

Biblioteca Națională organizează un veritabil maraton cultural pentru copii cu prilejul evenimentului „Nocturna bibliotecilor„, în data de 29 septembrie.

„Ai carte, ai arte!” este sloganul general al evenimentului. Cei care vor răspunde acestei chemări, copii şi părinţi, vor putea participa la concerte de pian, ateliere de lectură, robotică, colaj, piese de teatru și improvizaţii cu marionete, storytelling, ateliere de educație montană și palentologie. De asemenea, cei mai mici cititori sunt provocați să descopere cel mai amuzant, şi magic, spațiu din cadrul Bibliotecii Naționale – un spațiu cu multe jucării, cărți și jocuri, şi anume Ludoteca Apolodor din Labrador (aflată la mezanin)!

Programul maratonului cultural pentru copii este aici

MiniArtShow by Ioana Ginghina alături de Editura Humanitas vă invită vineri, de la ora 18:00, să intrați într-o poveste dedicată întregii familii. Haideți să faceți cunoștință cu Jojo, un pisoi năzdravan, care e un mare cititor de cărți de povești. În ultima vreme are de furcă cu un ditamai monstru de culoare verde, pe care nu-l vede nimeni în afară de el. Dacă sunteți pregătiți să-i întâlniți pe Jojo si Monstrul, atunci nu ratați întâlnirea cu noi.
Durata: 30-40 minute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *