Cum să faci un iepuraş de pluş

Cum să faci un iepuraş de pluş

Cel mai probabil, prima jucărie pe care un copil o primește cadou vreodată este o jucărie de pluș. Aceste jucării sunt moi, adorabile și numai bune de îmbrățișat. În plus, sunt niște ”parteneri” de joacă de nădejde și îi ajută pe copii să nu se simtă singuri.

Tot prin prisma jucăriilor de pluș, cei mici, au primul contact cu animalele și ușor, ușor cufărul cu jucării se transformă într-o mică gradină zoologică.

Ce-ar fi dacă jucăria de pluș, de data aceasta, nu o dăruiți copilului dumneavoastră ci vă propuneți să o faceți în familie, acum pe timp de vacanță.

Noi vă sugerăm un iepuraș, iar dacă timpul vă permite, poate faceți câte un iepuraș pentru fiecare membru al familiei astfel ca fiecare dintre voi să aibă un corespondent în familia iepurașilor.

După ce i-ați făcut urmează joaca și dacă schimbați puțin rolurile s-ar putea să aflați de la iepurașul pui ce nu îi place să mănânce, sau ce îl deranjează la școală, căci prin joacă puteți scoate la iveală multe emoții ascunse sau întâmplări nepovestite.

Noi vă invităm la joacă, că doar e vacanță.

Spor la treabă!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *