Actrița Ioana Ginghină dă startul spectacolelor senzoriale pentru copii

MiniArtShow by Ioana Ginghină reia activitățile senzoriale pentru copiii cu vârste între 0-2 ani și 3-5 ani, printr-o serie de spectacole interactive adecvate vârstei copiilor. Activitățile stimulează văzul, auzul, mirosul și simtul tactil, dar și creativitatea și imaginația.

MiniArtShow a inventat în anul 2012 spectacolul cu atelier pentru educație prin teatru.

Tematica atelierelor:

Lumea lui Nemo

Vom urmări celebrul personaj, Nemo, în aventura lui, care se va transforma și în aventura noastră. Într-un decor acvatic, vom afla povestea lui Nemo, iar publicul, va trece printr-o serie de experiențe și va lua contact cu diverse materiale, pe care va putea să le atingă, să le simtă și să le guste.

Astfel vom afla diferența dintre apa sărată și apa dulce, vom lua  contact cu nisipul kinetic, vom experimenta apa călduță, spuma și culoarea albastră.

Nu vom neglija auzul, căci pe lângă poveste, copiii vor auzi diferite sunete pe care le face apa și oceanul.

În parc

Nu puteam să găsim o temă mai distractivă, decât această joacă “În parc”, în care copiii și părinții, vor avea parte de o super experiență. De ce? Pentru că am pregătit jocurile copilariei  părinților noștri.

Astfel vom descoperi iarba, groapa de nisip kinetic, vom face ciorbă din frunze, nisip și apă, vom asculta melodii haioase și… mai mult nu mai spunem căci vă stricăm surpriza.

 

Aventurile lui Cipolino în grădină

Cipolino este o ceapa mică, dar care își dorește să descopere toată grădina. Așa că pleacă la plimbare, printre legume și pomi fructiferi, să-și vadă vecinii.

Mirosul, văzul și gustul se vor bucura din plin de această experiență, dar și creativitatea, căci ne vom construi propria poveste din fructe și legume. Copiii vor adora, nu doar povestea, dar și materialele cu care vor intra în contact: crenguțe, lut, frunze, conuri de brad…etc.

Vom planta copaci, vom construi personaje și vom asculta povestea micuțului Cipolino.

Cameleonul

După celebra carte a lui Eric Carle, am construit și noi, spectacolul senzorial. Spațiul nostru este chiar ca o gradină zoologica și noi suntem micuțul Cameleon, care își poate schimba culoarea și forma. Eric Carle spunea “Copiii au o curiozitate instinctivă şi o tendinţă naturală către creativitate. Vreau să le arăt copiilor că a învăţa lucruri noi e ceva fascinant şi distractiv.”

În cadrul acestui spectacol vom descoperi ce înseamnă mic, mare, colorat, culori și diferite forme, dar și materiale care ne duc cu gândul la natură, animale, pădure.

 

Muzica cu chef de joacă

Sunet, zgomot, note muzicale toate ajută la contruirea unei melodii. Știai că portativul este casa notelor muzicale? Trebuie să vii la acest spectacol senzorial ca să descoperi joaca muzicală. Materialele acestei aventuri sunt apa, orezul, peturi, cutii de carton, castroane, linguri de lemn, tot ce ne trebuie pentru o veritabilă formație muzicală.

Adio toamna

Toamna este un anotimp atât de frumos și colorat, încât nu puteam să nu îl explorăm. Vom vedea povestea păsărilor care pleacă în țările calde și a naturii care se pregătește de somn.

Didi Veverița se pregătește și ea de iarnă, adună nuci, castane și frunze pentru hrană și pentru a-și face un cuib cât mai călduros. Și cei mici vor face același lucru, căci pentru toată lumea vine iarna.

 

Prețul unei ședințe este 50 de lei

Abonament cu 6 sedințe: 240lei

Sâmbăta avem înscrierile pentru grupa mică (0-2 ani), iar duminica grupa mare (3-5 ani).

Pentru alte detalii nu ezitaţi să ne contactaţi: 0749419999

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *