Pages Navigation Menu

Cu drag și de dragul copiilor - Inscrieri la 0749 419 999

2 ANI CU MINIARTSHOW

Festivalul zâmbetului și al bucuriei

Sambata 1 Martie intre 17:00 – 20.00

Eveniment aniversar MiniArtShow în beneficiul campaniei “Bun venit pe lume”, Salvați Copiii România

banner-final

Click aici ca sa vezi cum a fost la eveniment

Compania Miniartshow împlinește 2 ani de distracție educativă, spectacole și ateliere creative pentru cei mici. Ne-am născut din dragoste pentru cei mici și de aceea ne dorim ca pentru ei să facem lucruri frumoase și pe viitor. Am decis ca evenimentul nostru aniversar să fie tot pentru copii, așa că venim în întâmpinarea campaniei „Bun venit pe lume!” derulată de Salvați Copiii România, care a debutat în 2012 cu scopul de a strânge fondurile necesare dotării cu echipamente medicale a maternităților și secțiilor de nou-născuți din țară.
Prin proiectul “Festivalul zâmbetului și al bucuriei”, echipa MiniArtShow şi-a propus să strângă fonduri pentru campania “Bun venit pe lume” prin donații în bani și printr-un simplu SMS de 2 euro la 8833.

Gazda evenimentului

_MG_7190Gazda evenimentului este Ioana Ginghină, fondatorul acestui concept de educație timpurie MiniArtShow.
„De 13 ani lucrez cu copiii și pentru copii și de aceea toate ideile care îmi vin în minte sunt pentru ei. Atunci când m-am decis să fac un eveniment aniversar MiniArtShow, am vrut să-l fac așa încât să îi ajut si pe cei mici, dar si pe cei mari, părinți si bunici, așa cum și MiniArtShow se adresează familiilor.

Campania “Bun venit pe lume” mi se pare atât de necesară în acest moment pentru viitoarele mămici dar și pentru copiii lor. Atunci când am născut mă rugam la Dumnezeu să fie totul bine cu copilul, pentru că, din păcate sistemul nostru sanitar are încă multe nevoi.

Îmi doresc pentru viitoarele mame sa meargă liniștite să nască fără să se gândească că noul născut poate fi în pericol din cauza maternității care nu este dotată cu tot ceea ce trebuie. Indiferența, de multe ori, ne costă pe toți și, de aceea, eu am ales să nu mai fiu indiferentă la ceea ce se întâmplă în jur. Știu sigur că cu o floare se poate face primăvara. „(Ioana Ginghină)

Programul evenimentului:

  • 17:00-18:00 – distractie, dans, facepainting si baloane si atelierul creativ “Vine vine primavara”
  • 18:00-19:00 – “Scufita rosie” spectacol interactiv
  • 19:00- 20:00 Tombola, jocuri si concursuri si multe surprize
DSC_0134Pe parcursul celor 3 ore, cei mici vor putea participa la atelierul creativ: “Vine, vine Primăvara”. La acest atelier cei mici vor face mărțișoare, ghirlande colorate și felicitări vesele. Pe parcursul atelierelor, copiii vor colora, decupa și vor confecționa, din diverse materiale, simbolurile primăverii: flori, fluturi, buburuze și păsări.
dsc_0050-1La ora 18:00 copiii vor avea parte de un spectacol interactiv “Scufița Roșie”, un spectacol pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani. Vă invităm să-i cunoașteți pe Lup, pe Bunică și pe Scufița Roșie într-o adaptare nouă a poveștii cu același nume.
1723789_651463811568771_1064236565_nPrietena noastră, Nicoleta Luciu, mamă de tripleți prematuri, este una dintre invitatele noastre speciale la acest eveniment și va fi cu noi pe 1 martie la petrecerea noastră aniversară. Este implicată activ în această campanie și va dona și ea 2 euro prin SMS la 8833 să susțină campania “Bun venit pe lume”.
diana-dumitrescuActrița Diana Dumitrescu ni se alatură pe 1 martie, la București Mall, va dona 2 euro prin sms la 8833 pentru campania “Bun venit pe lume!” și ne susține activ evenimentul aniversar.
yoloPrietena noastră, actrița Majda Yolo este alături de noi la evenimentul nostru aniversar caritabil și promite că o să fie acolo împreună cu fetița ei.

Vârste recomandate pentru ateliere: peste 3 ani
Vârste recomandate pentru spectacolul interactiv: peste 2 ani
Durata 3 ore
Intrare liberă
Detalii la : miniartshow@yahoo.com sau 0749 41 9999.
Adresa: București Mall, etaj 2,Calea Vitan 55-59, sector 2, București

Click aici ca sa vezi cum a fost la eveniment

Show Buttons
Hide Buttons